Facebook

Foto’s van de koningsinstallatie, receptie en het koningsbal op zaterdag 29 juni 2019. ...

View on Facebook

Wij wensen vandaag ook onze geweerdrager Hub Raes van harte proficiat met zijn verjaardag! 🎉 ...

View on Facebook

Vanavond receptie en koningsbal voor ons koningspaar Nico en Tiny Gadiot. Vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur is er de gelegenheid om ons koningspaar te feliciteren. Aansluitend zal het koningbal plaatsvinden, officieel geopend met de openingsdans van Nico en Tiny.
Iedereen is van harte welkom!
...

View on Facebook

Schutterskoning 2019
Nico Gadiot
De vogel ging naar beneden in de 10e ronde met het 89e schot. Nico en Tiny van harte gefeliciteerd!
...

View on Facebook

Burgerkoningin 2019
Trudie Delnoye van harte gefeliciteerd!!
In de 5e ronde met het 106e schot, een mooie prestatie!
...

View on Facebook

Een gezellige pinksterzondag iedereen en alle communicantjes een hele fijne dag gewenst!
En niet vergeten: Morgen koningsvogel schieten op de schutterswei van schutterij St Paulus Vaals aan de Viergrenzenweg in Vaals. Om 13.00 uur wordt gestart met het burgerkoning schieten. Denk aan je ID als je mee wilt schieten. Aansluitend het koningsvogel schieten. Ben je benieuwd wie onze nieuwe burger- en schutterskoning wordt? Kom dan onder het genot van een hapje en een drankje kijken!
...

View on Facebook

3 months ago

Schutterij Sint Paulus Vaals

Vanaf minuut 5:26 onze schutterij op het defilé in Epen op zondag 12 mei. ...

View on Facebook

3 months ago

Schutterij Sint Paulus Vaals

Wij feliciteren van onze kant natuurlijk ook burgemeester Van Loo en Gina Nix met de behaalde koningstitels in Vijlen! Voor Gina ook veel succes gewenst op de komende schuttersfeesten!
Voor de burgemeester is de ultieme kans weggelegd om nu zowel in Vijlen als in Vaals burgerkoning te worden. Hiervoor mag hij zich weer onder de buks begeven op ons koningsvogelschieten op maandag 10 juni. Geduchte concurrent in deze strijd zal de huidige burgerkoning zijn, wethouder Paul de Graauw.
Wij heten iedereen weer van harte welkom!
...

View on Facebook

Onze geweerdrager en bestuurslid Frank Otten is afgelopen weekend ter gelegenheid van zijn 20-jarig jubileum bij de vrijwillige brandweer door burgemeester R. van Loo onderscheiden met de Erepenning van de gemeente Vaals. Een mooie erkenning voor zijn bewezen diensten bij de vrijwillige brandweer. Ook de schutterij wil Frank hiermee van harte feliciteren! Proficiat! ...

View on Facebook

Vandaag was het schieten voor de koningsprijs 2018. Geschoten werd nog eens op een houten vogel en het laatste stukje werd deze keer door Roderique Kohnen naar beneden geschoten. De prijs die hij in ontvangst mocht nemen werd uiteraard aangeboden door onze koning Nick Dreessen. ...

View on Facebook